Over ons

Wat wij doen

Wij zijn Caroline Rietveld (l) en Frieda Eisen (r). Wij hebben zowel de ACT-basisopleiding als de vervolgopleiding afgerond bij initiator en opleider Gijs Jansen, mede-auteur van het boek Time to ACT.

KRACHTEN BUNDELEN

Aangestoken door zijn enthousiasme en overtuigd van de doeltreffendheid van ACT hebben wij besloten onze krachten te bundelen. Op deze manier hopen wij ACT nog effectiever in te kunnen zetten en grensverleggend te kunnen werken met deze methode.

TRAINING & COACHING

Door workshops te geven willen wij de bekendheid met ACT vergroten. Tevens bieden wij training en coaching aan binnen groepen of door middel van een individueel coachings- of trainingstraject. ACT kan zowel zakelijk als privé worden ingezet.

BEROEPSVERENIGING

Wij zijn aangesloten bij de internationale en Nederlandse vereniging voor ACT-professionals.

Wie wij zijn

.

CAROLINE RIETVELD – ENSCHEDE

MINDSTUFF TRAINING & COACHING

Caroline is ACT-trainer en coach bij haar eigen bedrijf Mindstuff Training & Coaching.

Zij is geregistreerd Maatschappelijk Werker. Daarnaast is zij opgeleid als NLP-trainer/coach en gecertificeerd voor het werken met de Yucelmethode.

FRIEDA EISEN – ALMELO

FOCUS INSIGHT

Frieda is werkzaam als mindfulness trainer en coach bij haar eigen bedrijf Focus Insight.

Zij is gediplomeerd Toegepast Psycholoog en is daarnaast geregistreerd GGZ-agoog. Tevens is zij opgeleid als ACT-trainer en gecertificeerd voor het werken met de Yucelmethode.