Ons aanbod

Interactieve lezing

Sloerig in ’n rakkert; nich bes sloapn?

Je voelt je niet fit; slecht geslapen?

Slaapproblemen? Moeite met in slaap vallen? Woelen of tig keer je bed uit? Onrustige slaper? Altijd (te) vroeg wakker? Misschien hebben we enkele eye-openers voor je!

Een interactieve lezing van ruim een uur over flexibeler omgaan met je slaapprobleem door Caroline Rietveld en Frieda Eisen.

Lig niet langer wakker, meld je aan!

GOED IDEE, IK DOE MEE!

Waar & Wanneer

ALMELO

Dinsdag 14 mei 2019 van 19:15 tot 20:45 uur.
Vergaderzaal van de Bibliotheek.

ENSCHEDE

Vrijdag 17 mei 2019 van 19:15 tot 20:45 uur.
Roombeek, Prismare Atelier 3.

Kosten

Wij vragen een bijdrage in de kosten van € 10 per persoon. Koffie, thee en natuurlijk wat lekkers is hierbij inbegrepen.

Betaalinstructies volgen na het invullen van het aanmeldformulier.

JA, IK MELD MIJ AAN!

Andere interactieve lezingen

Wij verzorgen interactieve lezingen met verschillende thema’s. Onderstaande thema’s zijn eerder behandeld en worden hier aangekondigd zodra deze lezingen opnieuw gegeven worden.

Schei oet met dat geprakkezeer!

Stop toch met piekeren!

Je kent het wel, die eindeloze gedachtenstroom die maar niet ophoudt. Maar wat nou als je deze niet meer zo serieus hoeft te nemen?

Een anderhalf uur durende interactieve lezing over psychologische flexibiliteit, die het leven leuker en lichter maakt, door Caroline Rietveld en Frieda Eisen.

Overige mogelijkheden

Voor de zakelijke markt verzorgen wij zowel maatwerk bedrijfstrainingen als maatwerk individuele trajecten.

BEDRIJFSTRAINING

Wil je de veerkracht van jouw medewerkers vergroten? Vraag naar onze bedrijfstrainingen! Onze trainingen zijn speels, prikkelend en op maat gemaakt.

INFORMEER

INDIVIDUELE TRAINING

Is er behoefte aan een individuele benadering? Zoals een traject voor uitgevallen medewerkers, informeer naar onze één-op-één trainingen!

INFORMEER